Singles dansavond voor 40plus

Meer details

Waar
Zaal Alleman, Den Bloeyenden wijngaerdt 1 1183 jm Amstelveen
stratenplan
Wanneer Dit evenement is voorbij!
Website www.all-dance.nl
Contact alldance@ziggo.nl
Amstelveen - Theater - Singles dansavond voor 40plus

Reacties

Extra informatie

Zondag 3 Maart dans-ontmoetings avond voor singles en partylovers   

Deze avonden zijn al 24 jaar een begrip! Veel relaties en vriendschappen ontstaan. Gezellige ongedwongen sfeer, danshits vanaf de 70s tot nu, met Disco ,Soul ,Latin ,Foxtrot ,Salsa en nieuwe hits.

Bij Singles All-Dance betekent in een vertrouwde omgeving dansen en ontmoeten met gelijkgestemden voor een sfeervol en betaalbaar avondje uit!

Ook leuk om ter plaatse spontaan een nieuwe date te ontmoeten in ongedwongen sfeer tussen honderden singles in een gezellige ambiance. En mocht cupido niet toeslaan dan heeft men toch een leuke avond gehad.

In onze singles dans-ontmoetings gelegenheid kun je ook gewoon lekker in je eentje uitgaan. Niemand meevragen, zelf nieuwe mensen leren kennen. iedere bezoeker wacht een vriendelijke entree.

Er zijn leuke zitjes en gelegenheid voor een praatje aan de bar of een dansje op de sfeervolle dansvloer. De sfeer is ongedwongen zodat je gerust je zelf kunt zijn en je eigen avond kunt regisseren.

Er is een prima dansvloer, goed geluid, gezellige ambiance en een gemoedelijke warme sfeer voor alle typedansers en type mensen. De leeftijd kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 40 en 60 jaar !

Beleef het ook eens mee in Zaal Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Aanvang 20.30 uur. Entree 8, incl. gratis warme en koude hapjes. Correcte kleding verplicht.

Het parkeren bij onze zaal is uniek, er zijn 300 gratis parkeerplaatsen voor en naast de deur, dus veilig, vrouwvriendelijk en ook nog eens prettig bij slecht weer!

Meer info www.all-dance.nl


 

Stratenplan


Grotere kaart weergeven

Evenement gevonden op www.all-dance.nl.

Populaire evenementen

evenementen - Bestel Tickets - Reeks 1

evenementen - Bestel Tickets - Reeks 2

evenementen - Bestel Tickets - Reeks 3

evenementen - Bestel Tickets - Reeks 4

evenementen - Bestel Tickets - Reeks 5

Partner - MijnEvenement.nl